Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 5 Noiembrie

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 16…17 grade în zona deluroasă din Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări în accentuare mai ales spre seară și noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi ploi, mai ales averse și posibil descărcări electrice. În special în zona Carpaților Occidentali și în nordul Orientalilor cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în Banat, Crișana și pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply