Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 7 Noiembrie

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie, deși valorile termice diurne vor scădea și în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua și sub formă de aversă, iar izolat se vor înregistra descărcări electrice și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2019 #Romania #vremeaunele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei și 24 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply