Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 15 Noiembrie

Vremea se va ameliora, iar temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, maximele, și între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade pe litoral și în zona de deal a Banatului, minimele. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, mai ales în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții și cu o probabilitate mai mare în estul, nordul și sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales seara și noaptea, pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 65…75 km/h, dar și în Banat, trecător și pe arii restrânse de peste 45…55 km/h. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei, dar și spre sfârșitul intervalului, când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată; temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 8…9 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, spre 5…6 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply