Prognoza meteo Romania 22 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 22 Noiembrie

În sudul și estul țării vremea va fi închisă, rece și pe arii restrânse vor fi mai precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar la munte, în Moldova și în Subcarpații Getici și lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime, în general, între -1 și 7 grade.

In Bucuresti, vremea va fi închisă și rece. Trecător va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply