Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 28 Noiembrie

Vremea va fi caldă pentru sfârșitul lunii noiembrie în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va avea înnorări și va ploua temporar în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor cumula 10…15 l/mp. Seara și noaptea ploi slabe se vor semnala pe spații restrânse și în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste unde mai ales în cursul nopții vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat, în special în regiunile estice, va fi ceață.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa cu mult peste cele caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea când va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply