Prognoza meteo Romania 1 – 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Decembrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 1 Decembrie 2019, procesul de răcire a vremii va continua și se va resimți în toate regiunile, astfel că valorile de temperatură se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și parțial în centrul țării, iar pe arii restrânse în Muntenia se vor semnala precipitații slabe mixte. Noaptea cerul se va înnora treptat în vestul, nordul și centrul țării, dar numai izolat vor fi precipitații mixte. În zona de munte, pe spații mici vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la început în sud-est, iar din a doua parte a intervalului la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime, preponderent negative, vor fi cuprinse între -7 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va răci semnificativ, astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul celor caracteristice pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult noros mai ales în prima parte a intervalului, iar cel mai probabil în orele dimineții vor fi posibile precipitații, sub formă de lapoviță sau fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Noaptea va crește probabilitatea de apariție a ceții.

Prognoza meteo Romania 1 - 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Luni 2 Decembrie 2019, vremea va fi închisă în regiunile vestice, nordice și centrale și se vor semnala precipitații, ninsori la munte și în Maramureș, sub formă de lapoviță și ninsoare în Crișana, Transilvania și nordul Moldovei și mixte în Banat. În restul teritoriului cerul va prezenta înnorări temporare, cu precădere pe parcursul nopții, când local vor fi ploi și trecător lapoviță sau ninsoare. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste, dar trecător și pe spații mai mici și în regiunile sudice și estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -3 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucurestivremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea, când temporar se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Prognoza meteo Romania 1 - 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply