Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 14 Decembrie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toate zonele, dar cu precădere în sud-estul și centrul țării. Pe parcursul zilei cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest și doar trecător și pe spații mici în restul teritoriului, iar la munte, în special în Carpații Occidentali, se vor semnala precipitații mixte. Unele intensificări ale vântului vor fi în zona montană înaltă, în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului. Seara și noaptea înnorările vor fi mai persistente și ploile mai frecvente în Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei și estul Transilvaniei, în timp ce în restul țării va mai ploua izolat, iar cerul va deveni variabil; în Carpații Orientali și la altitudini mari în Meridionali vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, iar vântul va avea intensificări pe creste, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime în general între 0 și 8 grade. În special în a doua parte a intervalului, se va semnala local ceață, cu precădere în vest și sud-vest.

In Bucuresti, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și la începutul nopții va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply