Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 27 Decembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala precipitații, cu precădere în regiunile vestice, nordice, centrale și estice. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și mixte în rest. Vântul va avea intensificări la munte și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 2 grade.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Decembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply