Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 22 Ianuarie

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod caracteristic datei, cu maxime ce se vor situa în general între 1 și 12 grade și minime între -6 și 3 grade. Cerul va fi variabil, dar în nordul, centrul și estul țării nebulozitatea se va accentua treptat și din orele serii pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, Transilvania, Carpații Orientali și Meridionali și mixte în Moldova (la început ploi și lapoviță, apoi și ninsori). Izolat, vor fi condiții pentru polei și ghețus. Vântul se va intensifica la munte, până la tare îndeosebi la altitudini mari, unde vor fi rafale de peste 80…90 km/h, ce vor viscoli ninsoarea și vor spulbera zăpada, local la cote mai reduse (în general 55…60 km/h) și în Moldova și Oltenia, iar în rest va sufla slab și moderat. La începutul intervalului, în zonele joase de relief, pe suprafețe mici, va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, iar vântul va sufla moderat, în special ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2020 #Romania #vremeaTemperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply