Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 23 Ianuarie

În cursul zilei în nordul, centrul și estul țării vor fi înnorări și se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare pe arii restrânse la munte, în Transilvania și în Moldova și mixte, izolat în Dobrogea. În restul teritoriului și al timpului cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla tare la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali, iar în rest va avea local și temporar intensificări cu viteze mai mari în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, cerul va mai avea înnorări la începutul intervalului, dar se va degaja treptat. Vântul va avea temporar intensificări ziua, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimă va fi de -6…-3 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply