Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 24 Ianuarie

Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar trecător și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 și 11 grade, iar cele minime între -10 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil spre senin și valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 8 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply