Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 31 Ianuarie

Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații, pe arii extinse, în general moderate cantitativ, sub formă de ploaie, lapoviță și mai ales la începutul intervalului trecător și ninsoare în regiunile vestice, nordice și centrale și ploi izolate și slabe în restul teritoriului. Pe suprafețe mici vor fi condiții de polei. Temporar vântul va avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va fi tare, iar la rafală se vor depăși 90…100 km/h și ninsoarea va fi viscolită, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului (cu rafale de 45…60 km/h). Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 8 grade.

In Bucuresti,cerul se va înnora treptat. Vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza și în prima parte a nopții, când la rafală vor fi viteze de până la 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply