Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 4 Februarie

Vremea va fi închisă, iar valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior. Se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în toate regiunile, dar treptat în cursul nopții în vest acestea vor fi mixte, iar în nord și centru vor predomina ninsorile. Se vor cumula cantități de apă local mai însemnate în jumătatea nordică a țării. La munte vor fi precipitații mixte, iar noaptea doar ninsori și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări la munte, iar pe creste va sufla tare în partea a doua a intervalului, spulberând sau viscolind ninsoarea, dar local și temporar, la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 7 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea.

In Bucuresti, vremea va fi închisă și temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura aerului va marca o scădere față de intervalul anterior, astfel încât maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar minima va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply