Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 6 Februarie

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu precădere dimineața. Ziua cerul va fi variabil, cu înnorări și ninsori în sud-est; spre seară și noaptea nebulozitatea și aria ninsorilor se va extinde, astfel încât acestea se vor semnala pe arii relativ extinse în nord, centru și est și izolat în restul teritoriului. În funcție de condițiile locale, va crește probabilitatea de apariție a ghețușului. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, iar local și temporar și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea, condiții în care senzația de rece va fi accentuată, iar zăpada și ninsoarea spulberate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 0 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când va crește probabilitatea să ningă slab. Vântul va avea temporar intensificări, în special pe parcursul zilei, astfel încât senzația de rece va fi accentuată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply