Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 8 Februarie

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece, geroasă dimineața și noaptea în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în zona montană înaltă și cu viteze mai mici în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime în general între -17 și -6 grade, cu valori în jurul a -20 de grade în depresiuni. Izolat se va semnala ceață, cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, vremea va fi rece, geroasă noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -10…-8 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply