Prognoza meteo Romania 9 – 10 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Februarie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 9 Februarie 2020, vremea va fi geroasă, în primele ore ale intervalului în cea mai mare parte a țării, iar noaptea local în centru, în sud, în zonele subcarpatice și izolat în rest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice, unde noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în vestul, estul țării și la munte, în special la altitudini mari în Carpații Orientali, unde zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime între -18 grade în depresiuni și 3 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea va fi ghețuș și pe arii restrânse ceață asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, vremea va fi rece, geroasă dimineața, iar în zona preorășenească și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -9…-7 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -12 grade.

Prognoza meteo Romania 9 - 10 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 - 10 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 - 10 Februarie 2020 #Romania #vremea

Luni 10 Februarie 2020vremea se va încălzi, regimul termic urmând a fi caracterizat de valori peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a țării. În special din a doua parte a zilei dinspre vest și nord-vest înnorările se vor accentua, iar aria precipitațiilor se va extinde treptat cuprinzând cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi mixte în zona montană, la altitudini mari va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în restul teritoriului vor predomina ploile. Izolat cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate și se va forma polei. Vântul va avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar local și în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, iar cele minime între 0 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar trecător noaptea va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 9 - 10 Februarie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply