Prognoza meteo Romania 12 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 12 Februarie

Valorile termice, cu precădere cele diurne, se vor situa peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi temporar noros. La munte va ninge slab, iar pe parcursul zilei vântul va avea intensificări cu rafale de peste 80…100 km/h la altitudini mari unde zăpada va fi spulberată, determinând scăderea vizibilității. În restul țării vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare, în special în regiunile estice. Precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, vor fi pe arii restrânse și în zonele joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -7 și 2 grade. Izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa peste cele climatologic specifice datei, cu o maximă de 11…12 grade și o minimă de -2…0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat, cu cel mult 30 km/h ziua.

Prognoza meteo Romania 12 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 12 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply