Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 13 Februarie

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse precipitații slabe – ziua sub formă de ninsoare la munte și mixte în nord și centru, iar noaptea predominant sub formă de ploaie în vest și nord-vest. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar local și temporar, în prima parte a intervalului, în centru, est și sud-est, iar noaptea în nord-vest. Temperaturile maxime, mai ridicate decât mediile multianuale, se vor încadra între 2 și 14 grade, iar cele minime între -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 4…5 grade în zona deluroasă a Banatului.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin, iar vântul, în general moderat ziua, va slăbi treptat în intensitate pe parcursul nopții. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply