Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 19 Februarie

În ţară, valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte ațării. Cerul va avea înnorări, mai persistente în centru, sud și est, iar în vest și nord-vest, începând cu orele serii se va degaja treptat. Vor fi precipitații pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania și local în restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș și în Transilvania și predominant sub formă de ploaie în rest. Vântul vasufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari, dar pe arii restrânse și în zonele joase de relief din vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor continua să scadă ușor. Cerul va avea înnorări, mai persistente ziua, iar temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply