Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 21 Februarie

Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, local se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte, mixte în regiunile intracarpatice și predominant sub formă de ploaie pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice, centrale și sud-vestice. Valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale la acastă dată astfel încât maximele vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar minimele între -3 și 3 grade.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține peste cele obișnuite la această dată. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2020 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply