Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 25 Februarie

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse în general între 7 și 17 grade și minime între 0 și 9 grade, ușor mai mici în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în nord-vestul și nordul țării, unde pe arii relativ restrânse va ploua slab. În nordul Carpaților Orientali, la altitudini mari, vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar local și temporar și în regiunile sud-estice.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2020 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply