Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 27 Februarie

Vremea se va răci accentuat în toată țara. În sudul, estul și centrul teritoriului temporar înnorările vor fi accentuate pe parcursul zilei și seara când vor fi precipitații în general moderate cantitativ, ce vor avea și caracter de aversă; în Oltenia, Moldova și Dobrogea și local în Muntenia vor fi ploi, dar trecător și măzăriche sau lapoviță, iar în sudul și în estul Transilvaniei precipitațiile vor fi mixte. În sud-est vor fi posibile descărcări electrice și izolat grindină. În regiunile vestice și de nord-vest precipitațiile se vor semnala pe spații mici ziua când vor predomina ploile, dar vor fi în extindere noaptea când ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare și, mai ales în Dealurile de Vest, se va depune strat de zăpadă. În zonele montane vor fi mai ales ninsori, local consistente și viscolite. Vântul va sufla tare la munte, în special la altitudini mari, cu viteze de peste 70…80 km/h determinând transport de zăpadă și temporar diminuarea vizibilității. Intensificări locale vor fi pe parcursul zilei și în regiunile sudice, în general cu 50…60 km/h, iar noaptea în cele vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dobrogea, iar cele minime în general între -7 și 3 grade.

In Bucuresti, vremea se va răci accentuat, astfel că maxima temperaturii aerului va fi de 10…11 grade, iar minima de -2…0 grade. Cerul va avea înnorări temporare, vor fi ploi slabe, de scurtă durată, iar în orele serii posibil averse de măzăriche sau lapoviță. Vântul va sufla moderat, cu intensificări de 50…55 km/h pe parcursul zilei.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2020 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply