Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 29 Februarie

Vremea va fi ușor mai caldă pentru această dată în regiunile sudice și estice și apropiată de normal în rest. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, la începutul intervalului în sud-estul teritoriului se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în Moldova și sub formă de ploaie în rest. Vântul va avea intensificări temporare cu precădere în sud-estul țării, precum și la munte, îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până spre -10 grade.

In Bucuresti,vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat în cursul zilei și în general slab spre seară și noaptea. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…1 grad.Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Februarie 2020 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply