Prognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 33 Martie

Valorile termice, în creștere față de ziua anterioară, vor caracteriza în continuare o vreme cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. În vestul, sud-vestul și parțial în nord-vestul țării, cerul va avea înnorări, mai accentuate seara și noaptea, când pe arii relativ extinse vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici. La munte, la altitudini mari vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, iar local și trecător și în celelalte regiuni.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii martie, cu valori termice în creștere față de ziua anterioară. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales noaptea. Vântul va sufla în general moderat.Prognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply