Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 4 Martie

În regiunile vestice și sud-vestice, vremea se va răci, cerul va fi noros, va ploua pe arii extinse și local se vor cumula cantități de apă mai însemnate. În restul teritoriului, vor fi în continuare valori de temperatură mult mai ridicate decât cele normale la începutul lunii martie; cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar ploi în general slabe se vor semnala pe spații mici, începând din a doua parte a zilei. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și izolat vor fi însoțite de descărcări electrice. În zona montană, ziua vor predomina ploile, iar noaptea, la altitudini mari, în special în Carpații Meridionali, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, cu rafale în general de 70…80 km/h. În celelalte zone, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare în regiunile estice, dar și în partea de sud-vest și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 9…10 grade în Banat și în Crișana și în jurul a 20 de grade în Muntenia, Moldova și vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 1 și 9 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, astfel că temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și, cu precădere în a doua parte a intervalului, va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla în general moderat.Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply