Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 7 Martie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile sudice și estice. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în vestul, nordul și centrul teritoriului, iar noaptea și în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă și pe suprafețe mici vor fi însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp cu o probabilitate mai mare în Oltenia, Transilvania și în zona Carpaților Meridionali. La munte vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, ziua la peste 1700 m, iar în a doua parte a intervalului și la altitudini mai joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și local în sud-estul țării și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade. Izolat vor fi codiții de ceață.

In Bucuresti,  vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre seară și noaptea, când temporar va ploua, posibil sub formă de aversă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply