Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 11 Martie

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în sudul și estul țării și apropiată de normalul termic în rest. În regiunile vestice, nordice și centrale cerul va fi mai mult noros și va ploua, în general moderat cantitativ – în Maramureș și nordul Carpaților Orientali și pe arii mai restrânse și slab în Crișana, Transilvania și Moldova. La altitudini mari, mai ales în Carpații Orientali, vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare, iar ploile vor fi posibile doar izolat. Vântul va avea intensificări temporare la munte, unde pe creste, rafalele vor depăși 70…80 km/h, dar pe suprafețe mici și la cote mai reduse, ziua, și în zonele joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply