Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 12 Martie

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin exceptând regiunile nordice și zona montană, unde îndeosebi în primele ore ale zilei vor fi înnorări temporare și pe suprafețe mici, trecător, ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari și posibil în Crișana și Moldova. Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 6 grade.Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply