Prognoza meteo Romania 22 – 23 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Martie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 22 Martie 2020,

Vremea va fi în general închisă, iar valorile de temperatură vor scădea semnificativ, astfel că -în mare parte a ţării- se vor situa sub cele climatologic specifice datei. În regiunile din nord, nord-est şi centru ziua se vor semnala precipitații locale sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, în timp ce noaptea vor fi predominant ninsori. În restul teritoriului, pe parcursul zilei va ploua pe suprafeţe mici, dar începând de seara precipitaţiile se vor extinde ca arie, în special în regiunile sudice, iar treptat ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Local precipitaţiile vor fi mai însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. La munte va ninge, temporar viscolit la altitudini mari, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, la început în vest şi sud-vest, apoi în regiunile sud-estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei şi 14 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -6 și 3 grade.

In Bucuresti, vremea se va răci accentuat și va fi în general închisă. Spre seară şi la începutul nopţii va ploua, apoi vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă neuniform de 1…3 cm. Vântul va sufla moderat, iar temporar, în a doua parte a intervalului, va avea intensificări cu rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.Prognoza meteo Romania 22 - 23 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 - 23 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 - 23 Martie 2020 #Romania #vremea

Luni 23 Martie 2020, vremea va fi închisă, cu precipitaţii în majoritatea zonelor şi va deveni deosebit de rece pentru această dată în toată ţara. În regiunile din jumătatea de sud şi la munte precipitaţiile vor fi frecvente şi în general moderate cantitativ; va ninge şi se va depune strat de zăpadă local consistent, iar în Dobrogea şi trecător, în orele amiezii şi în Muntenia, se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului va mai ninge local, în general slab, cu precădere ziua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai susţinute la munte şi în Muntenia, cu viteze în general de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea, dar local şi temporar şi în restul zonelor, în special în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 6 grade, iar cele minime în general între -7 și 2 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general închisă şi deosebit de rece pentru această dată, iar precipitațiile vor continua pe parcursul întregului interval. Cu excepția orelor amiezii când vor fi posibile și precipitații mixte, va ninge moderat, iar stratul de zăpadă depus la finalul intervalului va fi de 5…10 cm. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 45…60 km/h, viscolind ninsoarea mai ales pe parcursul nopții. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -1 grad.Prognoza meteo Romania 22 - 23 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 - 23 Martie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply