Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 24 Martie

Vremea va fi în general închisă şi se va menţine deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie în toatăţara. Va ninge în sudul și sud-vestul țării, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Excepție va face Dobrogea, unde vor fi precipitații mixte. Va continua să se depună strat de zăpadă, mai consistent în Oltenia șiîn zona montană aferentă. Vântul va avea intensificări cu viteze, în general, între 50 și 70 km/h local în sud, sud-est și la munte și izolat în rest. Temporar ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va fi redusă. Izolat se va forma ghețuș sau polei. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral,iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -10 grade.

In Bucuresti, vremea se va menţine închisă şi deosebit de rece. Va continua să ningă, cu precădere în cursul zilei, astfel încât stratul de zăpadă total depus, neuniform, va avea grosimi de aproximativ 8…14 cm. Vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply