Prognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremea

5Prognoza meteo Romania 24 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 25 Martie

Vremea deosebit de rece va persista, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi mai mult noros, iar pe suprafețe restrânse cu o probabilitate mai mare în sud-vestul țării și la munte, iar la începutul intervalului și pe litoral, temporar vor mai fi precipitații. În zonele montane va ninge, iar în restul teritoriului precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, în special la altitudini mari unde rafalele vor atinge 70…80 km/h, iar temporar, în special în prima parte a intervalului, cu precădere în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze de 45… 65 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 5 grade, mai coborâte în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de rece.Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe parcursul zilei când la rafală se vor atinge 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.Prognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply