Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 26 Martie

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în prima parte a intervalului în regiunile vestice și parțial în cele sudice, unde cu totul izolat vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie. În zona montană aferentă pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mixte și posibil polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales pe parcursul zilei la munte, în sudul și sud-estul teritoriului, local în centru și în nord-vest și izolat în rest (rafale în general între 45 și 60 km/h, iar la munte, la altitudini mari de peste 90…100 km/h, iar zăpada va fi spulberată). Temperaturile maxime vor fi cuprins între 5 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între -5 în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări trecătoare. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în prima parte a intervalului, când la rafală se vor atinge viteze de până la 55…60 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply