Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 1 Aprilie

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă din an în toate zonele, dar cu precădere în cele sudice, unde și vântul va avea local şi temporar intensificări, amplificând senzaţia de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în depresiuni şi 2 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul teritoriului unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe – sub formă de ninsoare la munte și predominant ninsori în rest. Vântul va avea intensificări în jumătatea sudică a țării, cu viteze ce se vor situa în general între 45 și 55 km/h și va sufla slab și moderat în rest. Spre dimineaţă se va produce brumă în nord și în centru și local în rest.

In Bucuresti,vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, mai ales noaptea şi dimineaţa. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească şi se va produce brumă. Cerul va fi temporar noros, probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, iar vântul va fi în general moderat ziua, cu viteze de până la 35…40 km/h, apoi va sufla slab.Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply