Prognoza meteo Romania 5 – 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Aprilie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 5 Aprilie 2020,

Vremea va fi vântoasă, cu precădere în jumătatea sud-estică a țării. Rafalele vor atinge 60…70 km/h în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și izolat în Oltenia, iar temporar, pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, vor depăși 75…80 km/h. În restul teritoriului vor fi viteze, în general, între 40 și 50 km/h. Cerul va avea unele înnorări ziua, dar va deveni mai mult senin seara și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade, iar cele minime între -6 și 6 grade, ușor mai scăzute în depresiunile intramontane. Spre sfârșitul intervalului local se va forma brumă, cu o probabilitate mai mare în centru și nord.

In Bucuresti, vremea va fi vântoasă, cu precădere pe parcursul zilei, când rafalele vor atinge temporar 50…55 km/h. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 5 - 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Luni 6 Aprilie 2020, vremea va fi în general frumoasă dar răcoroasă, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea intensificări local în regiunile sudice și pe arii mai restrânse în rest. Viteze mai mari se vor înregistra cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, până la 55…60 km/h în extremitatea de sud-est a țării și 80…90 km/h în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar cele minime între -6 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni și posibil ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Noaptea pe spații restrânse se va forma brumă, cu precădere în Transilvania și în zona subcarpatică.

In Bucuresti, vremea va fi răcoroasă, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări temporare ziua, apoi va diminua semnificativ în intensitate urmând a sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă.Prognoza meteo Romania 5 - 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply