Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 10 Aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte față de ziua precedentă și se vor situa în jurul mediilor multianuale în nordul, centrul și nord-estul teritoriului, în timp ce în rest vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales ziua în nordul, estul și centrul țării, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare în zona de munte, precum și în regiunile estice, iar noaptea în cele sud-estice, dar pe arii restrânse și la viteze mai mici, în prima parte a intervalului și în restul teritoriului. Izolat, noaptea, vor fi condiții de brumă în nord și în centru.

In Bucuresti, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply