Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 18 Aprilie

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, chiar deosebit de caldă în cele sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la deal și la munte, iar noaptea și în vestul și sud-estul țării, unde local va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Transilvania, iar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 27 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 0 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei și trecător pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply