Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 1 Mai

Vremea va fi în general instabilă și se va menține caldă pentru această dată în regiunile extracarpatice. În vestul, nordul și centrul țării precum și în zonele montane vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, trecător însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta cu o probabilitate mai mare în Dobrogea, Moldova și nord-estul Munteniei, prin intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și pe arii restrânse averse. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar condițiile pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply