Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 2 Mai

Instabilitatea atmosferică se va menține ridicată în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25…30 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar după orele amiezii înnorările se vor accentua și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply