Prognoza meteo Romania 3 – 4 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Mai 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 3 Mai 2020,

Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Ziua mai ales în estul, centrul și sudul țării, iar noaptea în jumătatea de est a teritoriului, precum şi în zona montană, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi character torenţial, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu apect de vijelie. Izolat se va semnala grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi pe alocuri 15…20 l/mp şi punctiform 30…40 l/mp. Astfel de fenomene, dar de intensitate mai mică, se vor semnala local şi în restul teritoriului. Intensificări ale vântului vor fi, mai ales în cursul zilei, și în regiunile sud-vestice și vestice. În zona montană, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de măzăriche, lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade pe litoral și în depresiuni și 22 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate, se vor semnala averse în general moderate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în ușoară scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania 3 - 4 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Mai 2020 #Romania #vremea

Luni 4 Mai 2020, vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de est a ţării unde vor fi înnorări şi va ploua pe arii relativ extinse, pe alocuri moderat cantitativ; în special în Dobrogea vor fi şi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta local prin descărcări electrice, averse ce vor avea character torenţial şi condiţii de grindină şi vijelii. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar ploi slabe se vor semnala doar izolat. În zona montană înaltă trecător vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în regiunile estice, precum şi în sud-vest şi pe spaţii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime între 2 și 12 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

In Bucuresti, vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 3 - 4 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Mai 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply