Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 5 Mai

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse pe arii relativ extinse, exceptând Oltenia, unde acestea se vor semnala doar izolat. Aversele vor fi însoțite local de descărcări electrice, mai ales în regiunile sudice și sud-estice, unde vor fi și condiții de grindină. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. În zona de munte, îndeosebi la altitudini mari în partea a doua a intervalului, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 80…90 km/h și local și la viteze mai mici și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply