Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 6 Mai

Vremea va deveni rece pentru prima decadă a lunii mai în aproape toată ţara, dar în special în nord, în centru şi în est, precum şi în zonele deluroase din rest, unde cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii extinse şi se vor cumula cantităţi de apă în general de 25…35 l/mp.. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi ploile izolate, exceptând sud-estul, unde mai ales după-amiaza local vor fi averse şi descărcări electrice. În zonele montane vor predomina ninsorile, local consistente şi se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu viteze de 45…55 km/h şi local peste 65 km/h şi va sufla tare la munte, cu rafale de peste 80…100 km/h şi temporar, mai ales la altitudini mari, va fi viscol. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

In Bucuresti, va deveni răcoroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 17 grade şi o minimă de 6…8 grade. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua slab, mai ales în prima parte a zilei, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza şi seara, cu viteze de 50…55 km/h.Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 6 Mai 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply