Prognoza meteo Romania 7 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 7 Mai

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai coborâte decât cele specfice perioadei cu precădere în jumătatea nordică a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, centru, est și în sud-est, unde pe arii în general restrânse trecător va ploua. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Vântul va continua să aibe intensificări la munte, cu viteze ce vor depăși 60…70 km/h, iar în zona înaltă- cu precădere a Carpaților Meridionali, mai ales pe parcursul zilei va sufla tare, cu viteze de peste 110…120 km/h. Local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în restul teritoriului, cu viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h, în special în centru și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, mai scăzute, spre valori în jurul a -1 grad în depresiunile intramontane.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi pe parcursul zilei, însă probabilitate de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări ziua când la rafală se vor înregistra viteze în jurul a 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.Prognoza meteo Romania 7 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 7 Mai 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply