Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 8 Mai

Vremea va deveni în general frumoasă, dar mai rece decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales în jumătatea de est a teritoriului, unde la începutul intervalului, izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, la munte și în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între -2 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va deveni în general frumoasă, dar în continuare ușor mai rece decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu temperatura maximă în juru de 19 grade iar noaptea minimele vor coborâ măna la 8 grade chiar mai coborât în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 8 Mai 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply