Prognoza meteo Romania 10 – 11 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Mai 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 10 Mai 2020,

Vremea va deveni caldă în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în vestul și, local, în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…18 grade pe litoral şi 27…28 de grade în Câmpia de Vest și Câmpia Română. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zona de munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3…4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 16…17 grade în Dealurile de Vest.

In Bucurestivremea se va menține frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.Prognoza meteo Romania 10 - 11 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Mai 2020 #Romania #vremea

Luni 11 Mai 2020vremea va deveni deosebit de caldă în toată țara, local călduroasă la amiază în sudul și sud-vestul extrem. Temperaturile maxime se vor situa între 24 şi 30 de grade, mai scăzute pe litoral, spre 17…19 grade. Cerul, variabil ziua, va avea înnorări spre seară și noaptea în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde local vor fi averse, ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, condiții de grindină. Ploi slabe, de scurtă durată, se mai pot semnala și după-amiaza, pe arii restrânse, în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, cu rafale în general de 70…90 km/h, precum și, temporar, în regiunile estice, vestice și centrale, cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

In Bucurestivremea va deveni călduroasă la amiază. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.Prognoza meteo Romania 10 - 11 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Mai 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply