Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 13 Mai

Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul manifestărilor de instabilitate atmosferică, dar se va răci și în regiunile sudice și în cele sud-estice, urmând astfel ca valorile termice să se situeze în general în jurul celor normale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare din a doua parte a zilei în nord, nord-vest și la munte, unde doar pe suprafețe mici se vor semnala ploi de scurtă durată și posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari, iar la cote mai reduse local în regiunile estice, iar noaptea și în cele vestice și nord-vestice, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 27 de grade, iar cele minime în general între 6 și 16 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele anterioare şi se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii mai, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 11…12 grade.Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply