Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 14 Mai

Vremea se va încălzi în toată țara, devenind deosebit de caldă pentru mijlocul lunii mai, chiar călduroasă în special în regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, cu valori mai scăzute în Delta Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade. În extremitatea sudică a teritoriului, în orele după-amiezii disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură – umezeală (ITU), urmând să se apropie de pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate averse și descărcări electrice, local în regiunile nordice și în zonele de deal și de munte și izolat în rest. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, pe arii restrânse vor fi vijelii, astfel se vor înregistra viteze, în general de 55….70 km/h, iar în zona montană înaltă vor fi rafale de peste 90 km/h. Izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină.

In Bucuresti, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar mai ales la începutul nopții, însă probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări îndeosebi după-amiaza. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply