Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru mijlocul lunii mai, local călduroasă în special în regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, cu valori mai scăzute în Delta Dunării, iar cele minime se vor situa între 7 și 19 grade. În extremitatea sudică a teritoriului, în orele după-amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și noaptea, în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în vest, nord, centru și izolat în rest, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, mai ales pe parcursul zilei, dar cu precădere în sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania, precum și în nord-estul Munteniei și în nordul Dobrogei, unde se vor depăși viteze, în general de 55….65 km/h. La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km. Izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate, vijelii și căderi de grindină.Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Bucuresti 14 Mai 2020 #RomaniaPrognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul zilei, apoi din nou spre seară și noaptea, dar probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în orele amiezii, când se vor înregistra rafale de până la 40…45 km/h. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
La NoaptePrognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii acum
Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply