Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 15 Mai

Vremea se va menţine deosebit de caldă, local călduroasă în sudul extrem al țării, în sud-vest și centru, unde după-amiaza disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unități. Pe litoral valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar în nordul Moldovei chiar mai coborâte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei şi până în jurul a 33 de grade în sudul Olteniei. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil torențiale și descărcări electrice, la munte, ziua mai ales în regiunile nordice, iar noaptea și în cele centrale. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales pe creste, dar local și temporar și în restul teritoriului. Vor fi posibile vijelii şi căderi de grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply