Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 16 Mai

Vremea se va menţine răcoroasă în nord-est, iar valorile termice vor scădea accentuat şi în regiunile intracarpatice, în timp ce în sudul ţării va fi în continuare mai cald. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în Oltenia și Muntenia. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și izolat vor fi ploi slabe, cu precădere în zona de munte. Spre seară și mai ales noaptea, înnorări temporar accentuate şi averse vor fi local în jumătatea de nord a ţării şi pe arii restrânse în regiunile sudice, în special în zonele deluroase. Ploile pot avea izolat caracter torenţial, se vor semnala şi descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale de peste 80…90 km/h pe crestele înalte, precum și, local şi temporar, în sudul, estul și centrul teritoriului, în general cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 18 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale de 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply