Prognoza meteo Romania 17 – 18 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Mai 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 17 Mai 2020,

Vremea va fi în continuare caldă în regiunile sudice, iar în restul teritoriului în general va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. În special în cursul zilei, în vestul, centrul și nordul țării precum și în zonele de deal și munte vor fi înnorări temporar accentuate și local va ploua. Vor fi mai ales averse, trecător însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în nordul Moldovei și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 15 grade.

In Bucurestivremea se va încălzi ușor. Cerul va fi parțial noros, trecător favorabil, mai ales noaptea, ploii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 17 - 18 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Mai 2020 #Romania #vremea

Luni 18 Mai 2020valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii mai, cu maxime în general între 19 şi 26 de grade. În jumătatea de sud a ţării gradul de instabilitate atmosferică va creşte treptat, dupăamiaza mai ales în zonele montane şi submontane, iar seara şi noaptea cu probabilitate mare şi în cele joase şi se va manifesta local prin înnorări accentuate, frecvente descărcări electrice, averse ce pot avea şi caracter torenţial şi intensificări de scurtă durată ale vântului; izolat vor fi posibile vijelii şi grindină. În restul timpului şi al teritoriului, cerul va fi parţial noros, ploi slabe se vor semnala pe spaţii mici, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade, mai scăzute în zonele depresionare din nord-vest şi centru.

In Bucurestiregimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale în această perioadă din an. Pe parcursul zilei cerul va fi parţial noros şi vor fi posibile ploi trecătoare. Începând de seara, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică (descărcări electrice, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului) va fi în creştere. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14..16 grade.Prognoza meteo Romania 17 - 18 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Mai 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply